Історія з перебіжчиком і вбивством в зоні АТО: з'явилися нові важливі дані
Категорія
Події
Дата публікації

Історія з перебіжчиком і вбивством в зоні АТО: з'явилися нові важливі дані

Історія з перебіжчиком і вбивством в зоні АТО: з'явилися нові важливі дані
Джерело:  online.ua

У 93-й окремій механізованій бригаді Збройних сил України офіційно підтвердили, що  один з їхніх товаришів по службі, молодший сержант Олег Попов перейшов на бік проросійських бойовиків, зі зброєю покинувши позиції і убивши командира і бойового товариша.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook 93 ОМБр.


"Офіційно. На жаль, в 93-й ОМБр мав місце випадок, коли військовослужбовець порушив Військову присягу, зрадив українському народу і своїм бойовим побратимам, - йдеться в повідомленні. - 1 грудня 2016 на позиції взводного опорного пункту чергував молодший сержант Попов Олег Олегович, який приблизно о 14:30 під впливом антиукраїнської пропаганди чи інших обставин, які встановить слідство, залишив місце несення служби зі зброєю".


"При цьому сталася жахлива трагедія - щоб позбутися свідка і перешкоди заздалегідь спланованій втечі, Попов з особливою жорстокістю вбив свого командира і бойового товариша молодшого сержанта Лисенко Олега Ігоровича, з яким місяцями ділив бліндаж, окоп, з яким разом харчувався і переносив всі тяготи військової служби", - додали в бригаді.


Також повідомляється, що вся зброя і техніка, крім кулемета, який Попов забрав з собою, знаходиться на опорному пункті, було порушено кримінальну справу і вживаються заходи, щоб в майбутньому не повторювалися подібні інциденти.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  волонтер Роман Донік заявив, що Олег Попов досить давно готувався до втечі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?