ISW прогнозує зменшення обстрілів інфраструктури України з боку РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

ISW прогнозує зменшення обстрілів інфраструктури України з боку РФ

ISW прогнозує зменшення обстрілів інфраструктури України з боку РФ
Джерело:  online.ua

Згідно з даними американських аналітиків із Інституту вивчення війни (ISW), армія РФ буде змушена зменшити темпи кампанії обстрілів критично важливої інфраструктури України.

Джерело:  ISW

Росія сповільнить обстріли інфраструктури України - ISW

Американські експерти звертають увагу на те, що саме 15 листопада солдати РФ здійснили найбільшу серію ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури України з початку війни та взагалі за всю історію нашої країни.

За словами представників ISW, армія РФ, цілком можливо, використала значну частину наявних у неї систем високоточної зброї під час скоординованих вчорашніх ракетних ударів.

Збільшення відсотка збитих Україною ракет свідчить про покращення української протиповітряної оборони протягом останнього місяця, і український Генеральний штаб пов'язує це покращення з ефективністю систем протиповітряної оборони, наданих Заходом, - вважають американські аналітики.

Окрім того, представники ISW звертають увагу на те, що сили РФ стрімко виснажують свої запаси високоточних систем озброєння та, цілком можливо, будуть змушені сповільнити темпи кампанії обстрілів критично важливої української інфраструктури.

Також американські аналітики згадують про те, що офіційна Варшава повідомила, що ймовірна "ракета російського виробництва" впала на території Польщі в межах шести кілометрів від міжнародного кордону з Україною.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?