Італійка просиділа в ліфті 27 годин і врятувалася завдяки вину
Категорія
Події
Дата публікації

Італійка просиділа в ліфті 27 годин і врятувалася завдяки вину

Італійка просиділа в ліфті 27 годин і врятувалася завдяки вину
Джерело:  online.ua

Жителька міста Падуя (Італія) зуміла протриматися в кабіні застряглого ліфта 27 годин завдяки тому, що при ній була коробка з пляшками вина. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на газету Corriere del Veneto.

Незвичний випадок стався в п’ятницю, 28 червня. Близько 9:30 за місцевим часом італійка викликала ліфт, щоб зустріти у парадних дверей прибиральницю і віднести в льох коробку з вином. Коли ліфт раптово зупинився, з’ясувалося, що в кабіні немає аварійної кнопки для виклику допомоги. Крім того, у жінки не було з собою телефону, а прибиральниця чомусь не почула крики хазяйки квартири – журналісти припускають, що через те, що вона працювала в навушниках.

Того дня температура на вулиці сягала 30°С, однак в кабіні ліфта повітря нагрілося до 50°С. Пізніше жінка розповіла, що врятуватися від спеки їй допомогло вино – вона відкрила одну з пляшок і невеликими порціями пила алкогольний напій, щоб не померти від зневоднення.

Через добу італійку виявила її дочка, яка почала хвилюватися через те, що мати не відповідала на телефонні дзвінки. Вона почула крик з кабіни ліфта і викликала пожежних, які звільнили застряглу. Медична допомога жінці не знадобилась.

Нагадаємо, що вчора в уряді оголосили, що з України до Італії запустять пором. Він з’єднуватиме міста Чорноморськ та Барі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?