Італійський тренер розповів, навіщо їде в збірну України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Італійський тренер розповів, навіщо їде в збірну України

Італійський тренер розповів, навіщо їде в збірну України
Джерело:  online.ua

Італійський фахівець Мауро Тассотті працюватиме помічником Андрія Шевченка в збірній України.
В інтерв'ю італійському порталу Corriere della Sera Тассотті розповів про причини, що спонукали його піти з "Мілана" в збірну України.
"Зізнаюся, коли я розлучився з "Міланом", то був трохи засмучений. Але ж колись це повинно було статися. А чому Україна? Так, мене покликав Андрій, і я відчуваю себе потрібним. Ось чому я схиляюся до варіанту з Києвом, навіть якщо я наразі поки ще нічого не підписав з Федерацією футболу України. Завтра відбудеться оперативна нарада і якщо все буде добре, то мене офіційно затвердять на новій посаді. Звичайно ж, цікаво працювати в команді, яка ставить перед собою мету потрапити на чемпіонат світу", - зізнався Тассотті.
Що стосується роботи в "Мілані", то Тассотті трохи шкодує, що не зміг попрацювати головним тренером "россонері".
"Є жаль, адже можливостей було багато, але мені жодного разу не запропонували очолити команду. Мабуть, мене завжди вважали відмінним другим номером", - розповів Тассотті.
Читайте: Укра їна зробила круте піке в футбольному рейтингу
Відзначимо, що призначення Андрія Шевченка очікується в п'ятницю, 15 липня, на засіданні Виконкому ФФУ. Разом з Шевою в збірну прийдуть Тассотті і ще три іноземні фахівці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?