Jerry Heil випустила альбом #Я_ЯНА напередодні першого сольного концерту
Категорія
Культура
Дата публікації

Jerry Heil випустила альбом #Я_ЯНА напередодні першого сольного концерту

Jerry Heil випустила альбом #Я_ЯНА напередодні першого сольного концерту
Джерело:  online.ua

Поп-виконавця Jerry Heil - Яна Шемаєва - презентувала свій перший альбом вслід за піснею під назвою "Вільна каса". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднені треки.

Реліз відбувся у п'ятницю, 27 вересня. Усі 8 треків з альбому опубліковані для прослуховування на YouTube.

Загалом у збірку вийшли: "Охрана отмєна", "Вільна каса", "Натверкай", "Пйана жінка", "Хукабар", "Кубікі Рубіка", "Білі Кроси", "Хостел монстрів". Реліз отримав назву "# Я_ЯНА".

Наразі відомо, придбати збірку можна буде вже з наступної п'ятниці, 4 жовтня.

На цей день також запланований перший сольний виступ Jerry Heil. Він відбудеться у Києві. Концертним майданчиком стане заклад Bel Etage Music Hall. Він розташований на вулиці Шота Руставелі, 16а. Ціна квитків починається з 499 гривень. Початок о 19:00.

Нагадаємо, Яна Шемаєва отримала чималу популярність через вірусний відеоролик з треком "Охрана отмєна". На нього зробили невеличкі кавери навіть зірки українського шоу-бізнесу. Зокрема - Настя Каменських та Віра Брежнєва.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київ стане місцем проведення музичного фестивалю Jazz Weekend. У культурному центрі Freedom Hall відомі музиканти гратимуть 21-23, а також 29 листопада. Ціна квитків коливається від 390 до 2500 гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?