Jerry Heil випустила кліп "Кохайтеся чорнобриві" із Зеленським та Писанкою
Категорія
Культура
Дата публікації

Jerry Heil випустила кліп "Кохайтеся чорнобриві" із Зеленським та Писанкою

Jerry Heil випустила кліп "Кохайтеся чорнобриві" із Зеленським та Писанкою
Джерело:  online.ua

13 серпня відома українська співачка Jerry Heil потішила своїх шанувальників кліпом на трек "Кохайтеся чорнобриві", який уже встиг стати народним хітом. У новій відеороботі артистка показала українського лідера Володимира Зеленського та кадри з фільму "Москаль-чарівник", в якому знімалася легендарна акторка Руслана Писанка.

Джерело: ютуб-канал Jerry Heil

Jerry Heil представила кліп на трек "Кохайтеся чорнобриві" із Писанкою

Ні для кого не секрет, що ще до офіційного релізу пісня-мем Jerry Heil стала народною мантрою та підкорила користувачі соцальних мереж. Головний меседж треку "кохайтеся чорнобриві, та не з москалями" взятий з поеми "Катерина" Тараса Шевченка. Так, у свій хіт артистка вклала потужний соціальний підтекст.

Трек починається з панчлайну від президента Володимира Зеленського: "Слава Україні! Слава нації і кожному відоме продовження". У відео ж з'явилася молода Руслана Писанка.

За словами співачки, у відео на трек "Кохайтеся чорнобриві" вона хотіла використати кадри забутих українських кінострічок і так натрапила на фільм "Москаль-чарівник" з Русланою Писанкою в головній ролі. Незадовго після цього акторка померла від раку.

Все було ідеально: горда постать незалежної української жінки, дурник-москаль – ніби візуальна трансляція заповіту Шевченка. За декілька тижнів від початку підготовки ми дізналися про трагедію – Руслани Писанки не стало. Тепер ця відеоробота – це також заклик цінувати своїх геніїв та талантів за життя, – пояснила Jerry Heil.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?