Кабінет судді у справі російських ГРУшників спалили коктейлями Молотова: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабінет судді у справі російських ГРУшників спалили коктейлями Молотова: з'явилися фото

Кабінет судді у справі російських ГРУшників спалили коктейлями Молотова: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Кабінет судді Миколи Дідика, який веде справу російських ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова, сьогодні, 8 квітня, вночі спалили коктейлями Молотова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку журналістки "Громадського радіо" Ірини Ромалійської в ​​Facebook.
"У Голосіївському суді вночі спалили кабінет судді Дідика - він головуючий у справі російських ГРУшників Єрофєєва і Александрова. Заступник керівника апарату суду Гончаров Ігор каже, що документи все зберігаються в канцелярії, в кабінеті судді ніяких документів у справі не було. Постраждалих немає", - повідомляє журналістка.
"Людина в цивільному одязі проганяє з коридору. Але представився лише разу з 10-го. Назвав себе начальником слідчого відділу Голосіївського управління поліції - Чепурний Володимир Вікторович. (Я ось в Росії коли була, тамтешнім поліцейським розповідала, що наші не такі, наші ввічливіше. Ні. Беру свої слова назад). Видимих ​​пошкоджень вхідних дверей кабінету - немає. Подія сталася о 3 ночі. Слідчі приїхали тільки-но (о 8:30, - Ред.)", - додала вона.
"О 2:45 п'ять чоловік кидали у вікно судді коктейлі Молотова, - каже головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. Потрапили в вікно з третього разу. Матіос на місці. Але справою про підпал займається Голосіївське управління поліції", - також розповіла Ромалійська.
Нагадаємо, адвоката Юрія Грабовського, нещодавно зниклого з України, який захищав одного з російських ГРУшників Євгена Єрофєєва, знайшли мертвим.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?