Кабмін дозволив Міноборони засновувати телерадіоорганізації
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін дозволив Міноборони засновувати телерадіоорганізації

Кабмін дозволив Міноборони засновувати телерадіоорганізації
Джерело:  interfax.com.ua

В четвер, 11 травня, Кабінет міністрів України дозволив Міністерству оборони бути засновником телерадіоорганізацій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабміну. Прем'єр Володимир Гройсман зачитав дане рішення серед прийнятих урядом на засіданні без обговорення. Уряд вніс до положення про Міноборони норму, згідно з якою відомство може засновувати телерадіоорганізації та брати участь в їх діяльності.

Читайте також: Кабмін ще на місяць продовжив надзвичайні заходи в енергетиці

Кабмін також встановив, що Міноборони здійснює контроль за якістю продукції військового призначення, яка виробляється підприємствами з метою експорту, тільки в разі, якщо такий контроль передбачений міжнародними договорами України та зовнішньоекономічними контрактами.

Як повідомляв ONLINE.UA, 11 травня Кабмін схвалив проект указу президента Петра Порошенка про призначення 28 довічних стипендій громадянам, які зазнали переслідувань за правозахисну діяльність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?