Кабмін готує "невелику революцію" для українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін готує "невелику революцію" для українців

Кабмін готує "невелику революцію" для українців
Джерело:  online.ua

Український Кабмін має на меті запровадити можливість для громадян України спілкуватися з державними органами через месенджери. Такою новиною поділився міністр Кабміну Дмитро Дубілет у своєму Telegram-каналі, повідомляє ONLINE.UA.

Чиновник звернув увагу на те, що йдеться про звичайні месенджери, які ми використовуємо щодня в наших телефонах. Окрім того, передбачена можливість спілкування за допомогою веб-версій месенджерів. Дмитро Дубілет запевняє, що запропонований спосіб комунікації здешевить вартість контактів з посадовцями та безумовно покращить якість обслуговування громадян.

"Адже, на відміну від письмових звернень, можна уточнювати інформацію, щоб не футболити, а давати відповідь по суті. І найцікавіше. Ми запускаємо пілот, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян в месенджерах з віддалених робочих місць", - написав чиновник.

Дубілет стверджує, що така ініціатива дозволить організувати робочі місця для чиновників не тільки в Києві, а й в регіонах. А особливо там,де найскладніше знайти роботу.

"Наприклад, це буде один з варіантів працевлаштування для тих держслужбовців, які потрапили під нашу масову оптимізацію", - додав міністр, підкресливши, що у чатах буде можливість контролювати якість ведення діалогу.

Що цікаво, перші чат-консультації вже встигли запустити у Мінсоцполітики, а найближчими місяцями будуть охоплені всі головні напрямки. Сам Дубілет таку ідею назвав "невеликою революцією".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дубілет заявив, що у бізнесменів з’явилася можливість оперативно дізнаватися про зміни в реєстрах і подавати скаргу в Антирейдерську комісію онлайн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?