Кабмін готує жорсткий карантин в Україні - до чого готуватись
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін готує жорсткий карантин в Україні - до чого готуватись

Кабмін готує жорсткий карантин в Україні - до чого готуватись
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів готує рішення для певного посилення карантинних обмежень. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, йдеться про закриття розважальних закладів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на урядове засідання 26 серпня.

За словами прем'єра, це пов'язано з катастрофічним поширенням COVID-19.

"За пропозицією міністра внутрішніх справ уряд розгляне заборону на роботу розважальних закладів", - додав Шмигаль.

Наразі йдеться саме про нічні клуби, дискотеки та інші заклади, які не дотримуються карантинних правил. Нове рішення не торкнеться гастрономічних закладів.

"Я також просив і буду просити поліцію вживати максимально жорстких заходів до тих закладів, які сприяють поширенню коронавірусу серед молодих людей в Україні", - резюмував прем'єр.

Нагадаємо, станом на ранок 26 серпня в Україні підтвердили вже 110 085 діагнозів нового коронавірусу, з яких лише за попередню добу 1 670. Статистика смертельних випадків сягнула 2 354.

Напередодні навіть президент Володимир Зеленський попередив країну про продовження карантинних обмежень. Він також наголосив під час наради, що повністю підтримує введення превентивних заходів для боротьби з інфекцією. Йдеться про заборону на роботу нічних клубів та організацію концертів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Центральна виборча комісія розробила перелік правил для проведення місцевих виборів в Україні 25 жовтня. Документ спрямували до Кабінету міністрів, який його й розглядатиме.

За оприлюдненими даними, у пропозиціях говориться про значну низку правил, які стосуються процесу голосування на виборчих дільницях в умовах карантину. Також там вказуються правила виборів у закладах охорони здоров’я, в умовах самоізоляції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?