Кабмін можуть переформатувати в лютому - радник президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін можуть переформатувати в лютому - радник президента

Кабмін можуть переформатувати в лютому - радник президента
Джерело:  5 канал

Радник президента України Петра Порошенка Олег Медведєв прокоментував останню заяву глави держави про "негайне перезавантаження" уряду, передає ONLINE.UA з посиланням на 5 канал.
"Негайно - це, я думаю, означає, що в лютому. Кабінет міністрів подав письмовий звіт до Верховної Ради. Я так розумію, що він має бути розглянутий в комітетах і на фракціях. І 16 лютого має відбутися вже вербальний звіт Кабінету міністрів у Верховній Раді", - сказав Медведєв.
За словами радника Порошенка, питання про кадрові зміни в уряді буде вирішене після звіту Кабміну в парламенті, а переформатування відбудеться після того, як депутати висловлять свою позицію щодо роботи міністрів.
"Очевидно, що в уряді повинні відбутися якісь кадрові зміни", - зазначив радник.
Як повідомлялося, 4 лютого, під час зустрічі з послами "Великої сімки", президент заявив про те, що необхідно негайно перезавантажити уряд, але при цьому міністри-реформатори повинні залишитися на посадах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?