Кабмін нарешті встановив кількість населення України
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін нарешті встановив кількість населення України

Кабмін нарешті встановив кількість населення України
Джерело:  online.ua

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив чудову новину. Він розповів, що в результаті комплексної методики уряд нарешті зміг дізнатися кількість населення в Україні. Про це він заявив в ході брифінгу 15 січня, передає ONLINE.UA.

"Ми встановили кількість наявного населення в Україні. Використовували різні методики, вони дали приблизно однаковий результат. Наступного тижня, я сподіваюсь, ми зможемо поділитись першими результатами", - розповів український чиновник.

Окрім того, Дмитро Дубілет наголосив, що похибка при такій методиці нижча ніж при традиційному переписі. Також він виступив проти проведення традиційного перепису в 2020 році. Міністр Кабміну анонсував результати пробного перепису, які утвердили його в цій думці. Також чиновник зізнався, що дискусії з цього питання в уряді наразі продовжуються.

"У нас ще йдуть дискусії щодо цього питання. Моя особиста думка, що традиційний перепис проводити не потрібно. Це зайві видатки для бюджету, які приносять дуже спірний результат. Ми провели тестовий пілотний перепис у районі Києва. Вони приголомшливі щодо того, скільки людей просто не відчиняють двері. Дуже великий бюджет піде просто в нікуди (у випадку проведення традиційного перепису –ред.), бо дуже багато людей не відкривають двері", - наголосив Дмитро Дубілет.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у ніч на 1 грудня в Україні стартував пробний перепис населення, який був підготовчим етапом до проведення Всеукраїнського перепису населення 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?