Кабмін підготував для українців новий приємний сюрприз
Категорія
Економіка
Дата публікації

Кабмін підготував для українців новий приємний сюрприз

Кабмін підготував для українців новий приємний сюрприз
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук повідомив приємну новину. Він підкреслив, що український уряд запустив державну програму доступних кредитів "5-7-9%" для малого бізнесу. Про це політик написав в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Ця програма для тих, хто давно мріяв про свій маленький бізнес, але досі не наважувався на це з різних причин. Дешеві кредити для людей передбачені на створення і розширення власного малого і середнього бізнесу під рекордно низький відсоток - 5, 7 або 9 % на суму до 1,5 мільйона грн терміном до 5 років", - повідомив прем'єр.

Варто звернути увагу на те, що на програму Кабмін виділив 2 млрд грн - за рік це дозволить видати більш як 50 тисяч доступних кредитів, створити 90 тисяч нових робочих місць і залучити близько 2 млрд грн внутрішніх інвестицій в сферу малого бізнесу.

"Ми сподіваємося, що за 5 років сума виданих доступних кредитів досягне 30 млрд грн. Щоб запустити економіку, потрібно дати доступ до дешевих ресурсів. Гроші не повинні бути "дорогими", а тому держава компенсує частину відсоткової ставки на кредити, які будуть видавати банки", - сказав Гончарук.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, міністр уряду Дмитро Дубілет виступив із пропозицією щодо проєкту покращеної взаємодії між бізнесом та військоматами. За його словами, перш за все ініціатива повинна зменшити бюрократію. Він назвав це "дуже елегантним рішенням".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?