Кабмін розширив список заборонених товарів із РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Кабмін розширив список заборонених товарів із РФ

Кабмін розширив список заборонених товарів із РФ
Джерело:  Укрінформ

У Кабінеті міністрів вжили контрзаходи у відповідь на агресію сусідньої держави і додали в список заборонених до ввезення з РФ товарів більш 70 нових позицій, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Про це заявив сьогодні на засіданні Кабінету міністрів прем'єр Арсеній Яценюк.
«Сьогодні Кабінет міністрів схвалює рішення про розширення переліку товарів, які заборонені до ввезення з РФ. Мова йде про додатковий список із більш ніж 70 позицій. Це контрзаходи на агресію РФ, і ми далі будемо захищати свій внутрішній ринок... Українське - купуємо, а росіяни нехай у себе продають свої товари. Щастя їм...», - сказав глава КМУ.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська розповіла, що до додаткового списку заборонених для ввезення в Україну російських товарів, який складається з 70 додаткових позицій, були додані продукти харчування: овочі, соуси, кетчупи, риба і кондитерські вироби.
Раніше Айварас Абромавічус заявляв, що Україна не обмежуватиме транзит російських товарів своєю територією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?