Кабмін забрав шалену суму у хворих українців: уже відомо, куди поділися гроші
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін забрав шалену суму у хворих українців: уже відомо, куди поділися гроші

Кабмін забрав шалену суму у хворих українців: уже відомо, куди поділися гроші
Джерело:  Наші гроші

Команда очільника Кабінету міністрів Дениса Шмигаля несподівано для всіх вирішила передати 61,55 млн грн, передбачених у поточному році МОЗ за програмою по удосконаленню молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань, Укравтодору для покращення стану доріг загального значення у Львівській області. Варто звернути увагу на те, що загалом за цією бюджетною програмою перерозподілили 104,752 млн грн. Це зазначається у розпорядженні українського уряду від 21 жовтня, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Наші гроші".

Згідно з останнім даними, 20 млн грн передали Міносвіти для реставрації головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка, 7,2 млн грн – Міносвіти на створення Міжнародного центру підготовки пілотів на базі НАУ, 6 млн грн – Міносвіти на реставрацію староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря по вул. Г. Сковороди, 2 у Подільському районі Києва. Окрім того, вказано, що ще 10 млн грн передали Міненерго на реалізацію державного інвестиційного проєкту "Новокостянтинівська шахта. Розвиток виробничих потужностей". Команда Дениса Шмигаля також затвердила перерозподіл загального бюджету, наданого Укравтодору.

"Так, із 70 мільйонів гривень, виділених на будівництво траси М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, 65,77 мільйонів піде на осучаснення сполучення Київ-Суми-Харків (в межах Чернігівської та Сумської областей), а 4,22 млн – також на розвиток доріг у Львівській області", – йдеться в повідомленні.

Не можна не згадати про те, що 31,5 млрд гривень з Дорожнього фонду спрямовали на ремонт і будівництво доріг державного значення. У квітні Укравтодор та Укрексімбанк уклали договір на фінансування дорожнього будівництва на 19,3 млрд гривень під державні гарантії. Також Укравтодору були перерозподілені 35 млрд гривень з фонду протидії пандемії коронавірусу. У жовтні очільник Рахункової палати Валерій Пацкан офіційно повідомив, що на будівництво доріг та амбулаторій пішло 12,6 млрд гривень. Зверніть увагу на те, що на кошти з COVID-фонду не був закуплений жоден апарат штучної вентиляції легень.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Денис Шмигаль зізнався, чи готовий ввести тотальний карантин в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?