Кабмін затвердив нового голову Дніпропетровської ОДА: названо ім'я
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін затвердив нового голову Дніпропетровської ОДА: названо ім'я

Кабмін затвердив нового голову Дніпропетровської ОДА: названо ім'я
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів під час засідання у п'ятницю, 13 вересня, підтримав указ президента щодо призначення голови Дніпропетровської ОДА. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне інтернет-представництво уряду.

За результатами засідання, посаду отримав Олександр Бондаренко. Згідно з декларацією, він має дві квартири: у Харкові (126,9 квадратних метрів) та у Києві (89,8 квадрата); користується автомобілем Mazda 6 2016 року; володіє та має частку у кількох компаніях - "Бі енд Бі Фудз", "Сталі Бізнес Системи", "Лок Сток", "Філд Маркетинг".

Цікаво, що дружина Бондаренка має російське громадянство.

Також Кабмін на засіданні ухвалив призначення Ігоря Мороза на посаду заступника голови Донецької ОДА, а також Юрія Холода на посаду заступника голови Львівської ОДА.

Як повідомляв ONLINE.UA, Верховна Рада підтримала розпуск чинного складу ЦВК під час засідання 13 вересня. Відповідне подання належить президенту Володимиру Зеленському, який звинуватив відомство в упередженості за часів парламентських виборів. Зокрема, йдеться про причіпки до окремих кандидатів у народні депутати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?