Кабмін зібрався на екстрене засідання - уже відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін зібрався на екстрене засідання - уже відома причина

Кабмін зібрався на екстрене засідання - уже відома причина
Джерело:  online.ua

20 грудня очільник Кабміну Олексій Гончарук зібрав уряд на екстренне засідання. В ході засідання міністрів України він виключив можливіть розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей. За словами Гончарука, міністри проголосували за скасування відповідних положень щодо розповсюджувачів лотерей в ліцензійних умовах, передає ONLINE.UA..

"Тепер заклади з гральними автоматами не зможуть нелегально працювати під виглядом державних лотерей, прикриваючись договорами передорученнями на розповсюдження державних миттєвих лотерей", - підкреслив прем'єр.

Варто зазначити, що він доручив поліції сьогодні ж почати перевірку діяльності всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу. А ДФС – організувати перевірки ліцензій всіх так званих "державних лотерей".

Що важливо, згідно робочим планом, 20 грудня в Кабміні не передбачено жодного засідання. Ба більше, традиційно на 10 годину в пленарні тижні у Раді відбувається години запитань до уряду. Відомо, що Гончарук збирав уряд на близько 8 години ранку (о 9-ій він вже написав про результати засідання), щоб встигнути розглянути питання лотерей до години запитань до уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?