Кабмін зібрався на позачергове засідання - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін зібрався на позачергове засідання - що сталося

Кабмін зібрався на позачергове засідання - що сталося
Джерело:  online.ua

Український уряд проводить у вівторок, 3 березня, терміново позачергове засідання. Такою інформацією поділився народний обранець Олексій Гончаренко в соціальних мережах. Неважко здогадатися, що невідкладне засідання відбувається на тлі загострення політичної ситуації в країні, передає ONLINE.UA.

"Зараз почнеться засідання Кабміну. Нагадаю, зазвичай вони проходять по середах. Але завтра в Раді питання про Кабмін і тому...", - сказано в повідомленні депутата.

Гончаренко звернув увагу на те, що засідання КМУ почалося з "класичним" запізненням. Окрім того, на ньому відсутній віцепрем'єр Денис Шмигаль. Немає і його заступників, тобто представники Мінрегіону взагалі не прийшли.

За словами нардепа, глава уряду Олексій Гончарук розповів про декілька ухвалених Кабміном рішень. Політик наголосив, що ухвалено рішення про залучення 200 інспекторів Укртрансбезпеки для обслуговування комплексів габаритно-вагового контролю на дорогах. Окрім того, КМУ створив Офіс фінансового контролю і одночасно ліквідував п'ять міжрегіональних територіальних органів Держаудитслужби.

"Офіс фінансового контролю буде аналізувати ефективність використання державних ресурсів і спостерігати за високоризикованими операціями. Далі - створення міжрегіональних територіальних органів Офісу фінансового контролю. Це забезпечить оперативність і мобільність роботи нового органу", - розповідає Олексій Гончарук у соціальних мережах.

Також уряд ухвалив рішення про введення електронного лікарняного та вирішив демонополізувати ринок солі в Україні, виставивши на продаж держпідприємство Артемсіль.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Олексій Гончарук неочікувано для всіх написав заяву про відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?