Кадирівці та солдати РФ влаштували перестрілку під Маріуполем. Є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Кадирівці та солдати РФ влаштували перестрілку під Маріуполем. Є загиблі

Кадирівці та солдати РФ влаштували перестрілку під Маріуполем. Є загиблі
Джерело:  online.ua

Через розбірки кадирівців та російських військових під Маріуполем загинули 7 цивільних. Перестрілка відбулася в окупованому Росією українському Урзуфі.

Джерело: Андрющенко Time

Через розбірки кадирівців та росіян під Маріуполем загинули цивільні

У тимчасово окупованому селі Урзуф біля Маріуполя російські військові та кадировці влаштували між собою стрілянину. Проте жертвами конфлікту також стали мирні жителі.

Про це в Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, кадировці приїхали до Урзуфа "на відпочинок". В результаті у них виник конфлікт із місцевою військовою комендатурою. Перепалка переросла у стрілянину. Однак, крім окупантів було вбито також цивільних.

Зараз відомо про сімох загиблих мирних жителів. Серед них двоє дівчат підлітків, чотири хлопці та жінка.

Перестрілки між своїми стали для окупантів рутиною

У селі Урзуф російські окупанти влаштували стрілянину з кадировцями. Було ліквідовано щонайменше двох російських військовослужбовців.

Раніше у тимчасово окупованій Михайлівці Мелітопольського району Запорізької області російські окупанти влаштували стрілянину між собою. Конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї спалахнув між кадировцями та бойовиками з Північної Осетії.

У Мелітополі окупанти також влаштували між собою стрілянину. Вони відкрили вогонь по представникам т.зв. військової комендатури, військової поліції, ФСБ та інших силових відомств, які приїхали утихомирювати п'яну компанію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?