Кадиров прокляв одного з кумирів "руського міра": соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадиров прокляв одного з кумирів "руського міра": соцмережі веселяться

Кадиров прокляв одного з кумирів "руського міра": соцмережі веселяться
Джерело:  Instagram

Глава Чечні Рамзан Кадиров у зверненні до Дня відновлення державності чеченського народу прокляв одного з кумирів "руського міра" — Йосипа Сталіна, чим викликав нестримні веселощі в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
"Наші предки зіткнулися з нелюдськими випробуваннями, але проявили чудеса стійкості і мужності. Після жахів депортації вони знайшли в собі сили жити і творити на рідній землі. Йосип Сталін підвів чеченський та інші народи до краю прірви. Будь він вічно проклятий!" — написав Кадиров.
При цьому він висловив подяку іншому радянському лідеру, Микиті Хрущову, за те, що той "домігся відновлення справедливості і повернення чеченців на Батьківщину!"


Читайте також: В Криму люди стоя аплодували божевільним пісням про Сталіна: з'явилося відео

"За моїм дорученням одна з найкрасивіших площ Грозного названа ім'ям Микити Хрущова", — додав Кадиров.
Тим часом у соціальних мережах звернули увагу прихильників "руського міра", на те що Кадиров просто плюнув їм в обличчя.














Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі висміяли мітинг проти ІДІЛ, котрий було організовано в столиці Чечні Грозному.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?