Кадиров розповів про щастя, яке дарує йому Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадиров розповів про щастя, яке дарує йому Путін

Кадиров розповів про щастя, яке дарує йому Путін
Джерело:  online.ua

25 березня  президент Росії Володимир Путін призначив Рамзана Кадирова на пост виконуючого обов'язки президента Чечні, в зв'язку з чим Кадиров розповів про те, що радий був би працювати навіть сторожем для Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Кадирова.


"Розумні люди кажуть, що до керівника заходиш зі своєю думкою, а виходиш з його думкою! Це виключно вірні і правильні слова. Президент Росії Володимир Путін сьогодні повідомив мені, що прийняв рішення призначити тимчасово виконуючим обов'язки Голови Чеченської Республіки до проведення виборів", - повідомив Кадиров.


Також він додав, що раніше залишитися на посту президента Чечні його просив народ країни, і він не змінив свого рішення, але "Верховний Головнокомандувач Володимир Путін в тисячі разів краще знає, як і яким чином вирішувати великі завдання".


"Для мене велике щастя і велика відповідальність отримати від Володимира Володимировича будь-яке доручення, а тим більше, таке важливе. Я б беззастережно приступив до виконання обов'язків, якби навіть йшлося про роботу сторожем. Твердо переконаний, що так і повинно бути, якщо ми хочемо, щоб країна розвивалася, міцніла і займала гідне місце в світі", - написав в.о. глави Чечні.


"Ми з вами можемо висловлювати думку, але зобов'язані негайно виконувати рішення Президента. Я сприймаю Указ, як необмежену відповідальність, важку ношу. Чітко усвідомлюю, що не можна жити минулими заслугами. Тепер важливо дати в роботі новий старт, ставити нові і більш складні завдання" , - додав Кадиров.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  приватна розвідка в США побачила за відхідом Кадирова слабшає Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?