Кафе "Каратель" в Києві захищають люди в камуфляжі: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Кафе "Каратель" в Києві захищають люди в камуфляжі: опубліковано фото

Кафе "Каратель" в Києві захищають люди в камуфляжі: опубліковано фото

Народний депутат і радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець заявив, що біля незаконного кафе "Каратель", яке відкрилося в Будинку профспілок, чергують невідомі люди в камуфляжі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду. Київ.
"Станом на 11:30 справа ніяк не просунулася. Біля кафе чергують невідомі персонажі, які вчора були під готелем "Либідь". Комунальники стоять, чекають. Поліція поки займає нейтральну позицію, ніяк не втручається в ситуацію, просто стежить за порядком. Але в будь-якому випадку ми будемо брати їх змором. Ну не зможуть ці люди тут вічно сидіти. Кафе працювати в такій ситуації не може. Ми їх змором візьмемо. Нікуди вони не подінуться", - сказав нардеп.
Директор КП "Київблагоустрій" Іван Кліпа, який зараз біля Будинку профспілок, заявив, що в кафе перебуває близько 50 невідомих молодих людей, які перешкоджають законній роботі комунальників.
"Ми приїхали ще о 6 ранку. Але змогли демонтувати тільки одну рекламну вивіску, тому що потім приїхали представники так званого батальйону "Айдар", близько 50 осіб, і стали протидіяти комунальникам. Трьох працівників поштовхали, потурсали. Зараз ми ведемо переговори з керівництвом поліції, щоб вони забезпечили нам можливість виконання нашої роботи і безпеку співробітників", - розповів Кліпа, додавши, що для того, щоб протистояти "айдарівцям", треба близько сотні правоохоронців.
"Ми будемо намагатися провести всі роботи. Але я не можу наражати на небезпеку працівників", - підкреслив він.
Кліпа зазначив, що на виконання робіт по демонтажу вхідної групи і встановлення тимчасового паркану, якщо ніхто не буде заважати, комунальникам потрібно близько п'яти годин.
Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко заявив, що влада столиці не давала дозволу на розміщення кафе "Каратель" в Будинку профспілок, яке викликало масу суперечок, і вивіску якого демонтували вранці 5 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?