Как боевики уничтожают Донбасс: соцсети поразило видео
Категорія
Події
Дата публікації

Как боевики уничтожают Донбасс: соцсети поразило видео

Как боевики уничтожают Донбасс: соцсети поразило видео
Джерело:  online.ua

У мережі з обуренням сприйняли з'явилося на YouTube каналі бойовиків так званого ДНР відео, на якому демонструється обстріл стовбура шахти Бутівка на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.
Читайте також: Ситуація в АТО: бойовики ДНР обстріляли Мар'їнку, є постраждалі
У Faebook-співтоваристві Nova Gorlivka показали відео моменту обстрілу з танка, яке активно коментують бойовики. Під час чергового попадання снаряда стовбур падає, що викликає радість людей за кадром.
"Для кожного з нас, у кого Донбас в серці, Хто душею прив'язаний до нього, Ці кадри викличуть обурення і ненависть до ворога...Знищення стовбура шахти Бутівка з "відведеної" зброї рашистскими терористами...", - підписана публікація українських патріотів на Донбасі.
Обережно на відео присутня ненормативна лексика.


Нагадаємо, раніше українські бійці АТО розповіли про обстріл шахти " Бутівка з танка, який протягом лютого 2017 року випустив по цілі не менше 200 снарядів. Також солдати розповіли про врятованого під обстрілом українському прапорі, який по всій видимості дратував бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?