Камео Трампа вимагають вирізати із "Сам удома". Інтернет заполонили меми
Категорія
Культура
Дата публікації

Камео Трампа вимагають вирізати із "Сам удома". Інтернет заполонили меми

Камео Трампа вимагають вирізати із "Сам удома". Інтернет заполонили меми
Джерело:  online.ua

Користувачі інтернету виступили із закликом до вирізання сцени з фільму "Сам удома 2: Загублений в Нью-Йорку", де з'являється поки що чинний президент США Дональд Трамп. Йдеться про його камео як бізнесмена та власника готелю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на іноземні медіа та Twitter.

За оприлюдненими даними, приводом для такого заклику стали останні події у Вашингтоні - 6 січня у будівлю Капітолію увірвався натовп прихильників Трампа, які перед цим зібралися на мітинг, скликаний ним самим.

На тлі обговорення такої теми користувачі Twitter запропонували не просто вирізати сцену, а замінити у ній самого політика-республіканця.

Серед "претендентів" на камео виявилися популярний наразі Кіану Рівз, переможець американських виборів Джо Байден та навіть просто пусте місце.

Нагадаємо, у відомій сцені Кевін Маккалістер (Маколей Калкін) заходить у приміщення готелю "Плаза" та питає у перехожого, як знайти стійку реєстрації. "Перехожий" Дональд Трамп підказує головному герою фільму у сторону та йде далі.

Згаданий готель, де герой Калкіна селиться завдяки батьківській платіжній картці, належав на момент знімання майбутньому президенту Сполучених Штатів. Дозвіл на створення окремих сцен питали в його представників і він поставив одну умову — йому нададуть камео. Цей епізод пізніше залишили у всіх версіях стрічки.

Як повідомляв ONLINE.UA, впливові міжнародні гравці продовжують коментувати останні криваві події в США. Так, поплічник й друг очільника Кремля Володимира Путіна та чинний президент Чехії Мілош Земан неочікувано для всіх порівняв заворушення в американському Капітолії з українським Майданом, а також наголосив, що вкрай негативно ставиться до революційних подій. Окрім того, політик висловив думку, що очільник Білого дому Дональд Трампа зганьбився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?