Канал Садового. Жесть, - Гриценко поскаржився на інформаційні атаки
Категорія
Економіка
Дата публікації

Канал Садового. Жесть, - Гриценко поскаржився на інформаційні атаки

Канал Садового. Жесть, - Гриценко поскаржився на інформаційні атаки

На інформаційні атаки поскаржився Анатолій Гриценко, голова політичної партії "Громадянська позиція" на власній сторінці у соціальній мережі Facebook, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "Українські новини".

Очільник партії запостив посилання на сюжет програми "ВєстіUA", що вийшла на Телканалі 24 з коротким коментарем: "Канал Садового. Жесть!".

Протягом даної програми журналісти Телеканалу 24 в гумористичній формі глузують над інформацією про мізерні офіційні доходи Гриценка, про його зв’язки з Віктором Балогою, про спроби політика збирати кошти в соціальних мережах та про озброєння, що розпродувалось за часів міністерської діяльності Гриценка за неринковими цінами (сюжет про Гриценка на 4 хв. 37 сек.).

Раніше політологи пояснювали, що об’єднання Анатолія Гриценко та Андрія Садового вже не відбудеться, оскільки соратники Гриценка, як і він сам, реально не планують вигравати президентські перегони, а працюють вже на парламентські вибори. Тоді як Андрій Садовий взагалі зареєструвався як кандидат в Президенти, та буде боротись за перспективи власної партії. На думку експертів, у самого Гриценка проблеми з ефективністю виборчої кампанії - щоб вийти у вищий політичний ешелон політику варто, перш за все, нівелювати сумніви виборців у своїй спроможності бути лідером, а йому це поки не вдається.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?