Каналу Ахметова влаштували криваву помсту за серіал із "доброю ДНР": з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Каналу Ахметова влаштували криваву помсту за серіал із "доброю ДНР": з'явилися фото і відео

Каналу Ахметова влаштували криваву помсту за серіал із "доброю ДНР": з'явилися фото і відео

Активісти на знак протесту проти трансляції скандального серіалу «Не зарікайся», який показує "добру ДНР", залили кров'ю приймальню телеканалу "Україна".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста Maksim Donotdrinkbeer.
"Тільки-но активістами фронту боротьби проти окупації українського ефіру була залита кров'ю приймальня телеканалу «Україна» на знак протесту проти трансляції серіалу «Не зарікайся», охорона телеканалу намагалася напасти на активістів, але невдало (жоден охоронець не постраждав)", - написав активіст .


Портал Медианяня пише, що співробітники телеканалу стверджують, що кров, якою активісти залили приймальню, явно належить тваринам, тому що запах в офісі стоїть специфічний.
Прес-служба телеканалу «Україна» дала коментар з приводу ситуації, що склалася:
«Телеканал« Україна» звертається до правоохоронних органів з проханням розслідувати факт загрози життю і професійній діяльності журналістів каналу, що супроводжувався хуліганським нападом групи з 15 невідомих на офіс телеканалу в Києві. Ми також звертаємося до Президента України як гаранта Конституції, прав і свобод громадян, з проханням взяти розслідування цього інциденту під особистий контроль».
Нагадаємо, в епізоді серіалу "Не зарікайся", який транслює телеканал "Україна", помітили сепаратистів з ДНР, яких показують як позитивних персонажів.  Це викликало обурення серед користувачів соцмереж.
Варто відзначити, що телеканал входить до складу ТОВ «Медіа Група Україна», акціонером якої є компанія «Систем Кепітал Менеджмент», що належить українському олігарху Рінату Ахметову.
Раніше повідомлялося, що  Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проведе позапланову перевірку на телеканалі "Україна" через скарги на серіал "Не зарікайся".







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?