Кандидата в президенти США підтримує політтехнолог Януковича
Категорія
Світ
Дата публікації

Кандидата в президенти США підтримує політтехнолог Януковича

Кандидата в президенти США підтримує політтехнолог Януковича

Претендент у кандидати на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп заручився підтримкою відомого американського політтехнолога Джона Пола Манафорта.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.
Трамп звернувся за допомогою до Манафорта, щоб отримати підтримку делегатів на Республіканському з'їзді в Клівленді, на якому буде названо ім'я офіційного кандидата республіканців на президентських виборах.
"Так. Це правда", - підтвердив мільярдер.
Варто відзначити, що 66-річний Манафорт в 1976 році працював консультантом Джеральда Форда в його протистоянні з Рональдом Рейганом.
Потім, у 1980 році, він виконував таку ж функцію в кампанії Рейгана.
У 1988 і 1996 роках відзначився в штабах Джорджа Буша і Боба Доула.
В останні роки Манафорт відзначився в ролі міжнародного політичного консультанта, був старшим радником екс-президента України Віктора Януковича.
Як відомо, президентські вибори в США заплановані на 8 листопада 2016 року.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Трамп заявив, що змінив свою позицію щодо України і тепер він «повністю за» нашу країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?