Канцлер Австрії заявив про небажання Путіна припиняти війну проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Канцлер Австрії заявив про небажання Путіна припиняти війну проти України

Канцлер Австрії заявив про небажання Путіна припиняти війну проти України
Джерело:  online.ua

За словами канцлера Австрії Карла Негаммера за результатами переговорів з кремлівським диктатором Володимиром Путіним під час візиту до Москви, той не збирається найближчим часом припиняти агресію проти України.

Джерело:  MeinBezirk

Путін не налаштований на припинення війни проти України 

Розмова з Путіним відбулася за таким же довгим столом, як і в Кремлі. Це була розмова віч-на-віч. Дуже чітке, чесне протистояння. Я взагалі не отримав позитивних вражень від зустрічі, - зазначив австрійський канцлер.

Негаммер зауважив, що вимушений був вступити у жорстку конфронтацію з Путіним, порушивши питання скоєних окупаційною кремлівською армією військових злочинів в Україні.

За його словами, Путін цинічно продовжує стверджувати, що масові вбивства мирних жителів Бучі були інсценовані Україною.

Очільник австрійського уряду також висловив думку, що кремлівський диктатор значною мірою керується військовою логікою, приймаючі відповідні рішення.

При цьому Негаммер зауважив, що Путін підтримав варіант якомога скорішого завершення війни в Україні.

Однак, на думку австрійського канцлера, заяви Путіна можуть вказувати як на загострення конфлікту, так і на готовність вирішувати питання дипломатичним шляхом.

Загалом Росія, мабуть, перебуває в процесі підготовки наступу на сході України на окупованих територіях.

Карл Нехаммер та Володимир Зеленський (фото - wikipedia.org)

Негаммер також закликав працювати над створенням якомога більшої кількості гуманітарних коридорів для евакуації мирного населення із зони бойових дій.

Наразі Путін проводить зустріч зі своїм найближчим поплічником білоруським диктатором Олександром Лукашенком, обговорюючі ситуацію в Україні.

Зокрема, Лукашенко висловив підтримку окупаційним військам Кремля, які ведуть війну проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?