Капітуляція вже відбулася: нардеп Яременко звернувся до усіх українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Капітуляція вже відбулася: нардеп Яременко звернувся до усіх українців

Капітуляція вже відбулася: нардеп Яременко звернувся до усіх українців
Джерело:  online.ua

Голова комітету Верховної Ради з міжнародних відносин і нардепа від "Слуги народу" Богдан Яременко стверджує, що у документі, який підписав представник України в тристоронній контактній групі Леонід Кучма, немає нічого, чого не було б в уже підписаних Україною Мінських угодах, передає ONLINE.UA.

"Акції протесту. Я за. Правильно, це складне питання і думка громадськості має бути почута ... Проти чого я? Проти нагнітання. "Ні капітуляції" - це дуже небезпечна заявка, це заявка про нерозуміння того, що відбувається. Капітуляція, якщо і була в Україні, коли було закладена основа всього того, що зараз раптом почало турбувати людей - це формула Штайнмайєра і так далі - це вересень 2014 року і лютий 2015 року, коли було підписано Мінські угоди, де є все те, на що погодився Кучма у вересні цього року", - заявив нардеп.

За словами Яременко, в документі, який підписав представник України в тристоронній контактній групі Леонід Кучма, немає нічого, чого не було б в підписаних Україною Мінських угодах. Він каже, що відмовлятися від мирних переговорів - дуже небезпечна позиція: вона буде вести до ізоляції України.

"Я розумію, що мирні переговори не повинні відбуватися за рахунок принципових речей, але не жертвувати чимось в цих переговорах - ми не зможемо. Тому не треба боятися формули Штайнмайєра, не треба говорити про капітуляцію - вона вже відбулась. Більше, ніж було - ніхто не допустить", - додав політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, Богдан Яременко наголосив, що питання щодо вирішення конфлікту на Донбасі неможливо вирішити без президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?