Карантин в Японії: жителям роздадуть майже по тисячі доларів для підтримки
Категорія
Світ
Дата публікації

Карантин в Японії: жителям роздадуть майже по тисячі доларів для підтримки

Карантин в Японії: жителям роздадуть майже по тисячі доларів для підтримки
Джерело:  online.ua

Влада Японії вирішила надати фінансову підтримку усім громадянам на тлі поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

За даними агентства, йдеться про виплату сум у 100 тисяч єн. Сьогодні це становить близько 926 доларів США.

Цікаво, що раніше передбачалося вибірково підтримати домогосподарства — у першу чергу ті, які підтвердять скорочення реальних доходів. Пізніше ідею переглянули та вирішили підтримати усіх японців.

Однією з причин зміни рішення ймовірне скупчення людей в адміністративних закладах через оформлення документів щодо доходів.

На території усієї Японії влада ввела режим надзвичайної ситуації. Мешканців закликають не виходити з дому, а компанії переконують зупинити роботу. Утім, все це — лише на рівні рекомендацій.

Станом на 17 квітня у світі виявили вже понад 2,1 мільйона випадків нового коронавірусу. Безпосередньо на японському архіпелазі - 9,2 тисячі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 88-річний житель Сполучених Штатів пішов буквально на божевільний вчинок, щоб зустрітися з дружиною під час епідемії — вона знаходиться у будинку для літніх людей. Дивовижну історію розповіла у соцмережах їхня родичка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?