Кароль розповіла, як обирає мову для своїх пісень: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кароль розповіла, як обирає мову для своїх пісень: з'явилося відео

Кароль розповіла, як обирає мову для своїх пісень: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Заслужена артистка України співачка Тіна Кароль вважає, що на чолі всього має бути музика, а не вибір мови і території.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CTV.BY.
На питання журналіста, чим вона керується при виборі мови для своїх пісень, адже якщо співак виконує рідною мовою, то позиціонує себе як національний артист, Тіна відповіла:
"Якщо пісня - хіт, вона - хіт на будь-якій мові абсолютно. Крім того, є пісні, які звучать виключно англійською. Ось, як крути - не крути, а ось не російською, не українською, не білоруською. От не зазвучить ця пісня. Відповідно, у мене маса прикладів таких студійних робіт, в яких тільки так вона щира і прониклива, тільки так вона б'є в точку, і я бачу, що є емоції у слухача. Значить, вона буде звучати саме так", - поділилася співачка.
"Більш того, недавно я стала писати пісні англійською мовою і розумію, що те, що мені подобається, не буде так звучати українською, російською. І я, мабуть, їх залишу тільки англійською", - додала зірка.
Коли журналіст згадав політичну ситуацію в Україні, Кароль попросила, щоб її залишили в спокої, і що вона не хоче висловлюватися з цього приводу, відповівши лише:
"Часом, і треба це усвідомити, все-таки, що таке патріотизм і, взагалі, любов до Батьківщини, до країни, яка тебе зростила - це, коли ти свої власні інтереси ставиш нижче інтересів країни, інтересів суспільства", - сказала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA, популярна українська співачка і тренер сьомого сезону талант-шоу "Голос країни" Тіна Кароль прикрасила обкладинку ювілейного номера журналу Viva!.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?