Карпати засипає снігом - опубліковано вражаюче відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Карпати засипає снігом - опубліковано вражаюче відео

Карпати засипає снігом - опубліковано вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Погда в травні не перестає дивувати українців у всіх областях країни. Так, в Івано-Франківській області у Верховинському районі випав сніг. Відповідне відео опублікував голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Ранок 7 травня 2019 рік Верховинський район Буковецький перевал. В горах цікаво і весело, хто не жив у горах - не зрозуміє", - зазначив Шкіндюк.

Варто зазначити, що на Прикарпатті 7 травня оголосили штормове попередження. Очікується значний дощ, у горах із мокрим снігом, посилення північно-західного вітру 15-20 м/с. (1 рівень небезпечності, жовтий).

"У Карпатах сильні заморозки у повітрі 0-3° (2 рівень небезпечності, помаранчевий), що може викликати слизькість на дорогах. Видимість на автошляхах обмежена. Від сильних поривів вітру можливе падіння дерев та електроопор на проїжджі частини доріг", - сказано в повідомленні.

Також вказано, що вночі 8-9 травня у західних областях прогнозуються заморозки на поверхні ґрунту 0-3° (1 рівень небезпечності, жовтий).

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  столиця Італії, Рим, опинилася в полоні бурі із сильною зливою та градом — в результаті утворилася повінь і в місті довелося зачинити 4 станції метро, а водії кидали свої авто просто посеред дороги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?