Картонні гранати і стволи для страйкболу: з'явився новий розбір фейка про "диверсантів" у Криму
Категорія
Події
Дата публікації

Картонні гранати і стволи для страйкболу: з'явився новий розбір фейка про "диверсантів" у Криму

Картонні гранати і стволи для страйкболу: з'явився новий розбір фейка про "диверсантів" у Криму

У мережі зробили детальний розбір чергового фейка Росії про "українських диверсантів" у окупованому Криму, зазначивши, що на відео затримання показані картонні гранати і зброя для страйкболу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Віктора Шемчука.
"З приводу затримання "диверсантів" у Криму. Страйкболістів взяли. "Магазини" (а за фактом - механи\бункери) - дуже вже на вигляд страйкбольні, але тут я не можу нічого сказати через маленький монітор.
1. Діаметр ствола пістолета-кулемета
2. Сам стовбур явно 6mm на якомусь приводі
3. Картонні "гранати" на Корсар-6 (петарди - ред.)
4. Проводка, що стирчить з АК
5. Балон Грінгаза (популярний в Україні виробник газобалонного обладнання - ред.)
UPD 6. ПМ на відео - пневмат.
UPD 7. ПП на 1.37 - страйкбольний привід Вихор", - написав він.
Читайте також: Інцидент з "диверсантами" в Криму: в Україні на пальцях пояснили брехню окупантів
"З приводу ПМА і якихось дріжджів, які вони з-під землі вирили нічого сказати не можу, не знаю, що це, а ось те, що в кадрі під виглядом страшшшшної зброї - ординарні страйкбольні приводи - гарантую. З таких банку коли не завжди пробити виходить", - додав він.


"Тупий і ще тупіший. ФСБ і росмедіа таки рідкісні олені. Ну взяли вони "диверсантів" і взяли. А в сюжеті показувати страйкбольні автомати під виглядом "зброї для диверсій" - це вже too much. Але кримчани схавають. На жаль. Швидкого звільнення черговим полоненим терористичного режиму московського карлика", - прокоментував черговий фейк Росії волонтер Віталій Дейнега.
Максим Громов: "Але візіткааа то настоящааяя!!"
Сергій Гаврилко: "Як для диверсантів немає в тому наборі нічого потрібного. Ну майже немає. Та й снаряги надто багато різної. Більше схоже на склад Прапора злодія".
Yevgen Kalyta: "Ей, страйкболісти Криму! Якщо ви там ще є, ви реально в небезпеці. Ща для картинки можуть усіх закрити. А гранати, звичайно, ахтунг. Ну хоч би бл * не ганьбилися. Це ж наскільки треба свою цільову аудиторію бидлом тупим вважати, щоб таку туфту впарювати..."
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео затримання та обшуків в будинку "українських диверсантів", яких ФСБ Росії затримала в окупованому Севастополі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?