Катастрофа MH17: Захарова цинічно відповіла на жорстку вимогу Нідерландів
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа MH17: Захарова цинічно відповіла на жорстку вимогу Нідерландів

Катастрофа MH17: Захарова цинічно відповіла на жорстку вимогу Нідерландів
Джерело:  online.ua

Скандальна російська дипломатка, офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова виступила з новою цинічною заявою. Вона стверджує, що вимоги Нідерландів видати сепаратиста Володимира Цемаха у зв'язку з розслідуванням катастрофи MH17 не відповідали нормам міжнародного права, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Як відомо, нещодавно в прокуратурі Нідерландів заявили, що російська влада свідомо дозволила Цемаху виїхати з країни, щоб його не видавати. У наглядовому відомстві запевняли, що ситуація навколо Цемаха не вплине на судовий процес навколо катастрофи MH17, який повинен початися 9 березня 2020 року. 7 вересня відбувся обмін утримуваними особами між Україною і РФ. Серед 35 осіб, які вирушили до Москви, був і Цемах. Згодом він повернувся в "ДНР". Ще в листопаді стало відомо, що Цемах висунув умову Нідерландам для надання свідчень.

Нещодавно бойовика "ДНР" Володимира Цемаха, який пов’язаний з трагедією "Боїнга" рейсу MH17, оголосили в розшук в Україні. За офіційними даними, розшукову базу доповнили ім’ям терориста у вівторок, 3 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний директор "Первого канала" Костянтин Ернст нарешті зважився зізнатися, що в сюжеті про збитий малайзійський "Боїнг" рейсу MH17 над Донбасом у 2014 році його редакційна команда припустилася помилки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?