Катастрофа Ту-154: з'явилися нові відомості про знахідки, фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа Ту-154: з'явилися нові відомості про знахідки, фото і відео

Катастрофа Ту-154: з'явилися нові відомості про знахідки, фото і відео
Джерело:  ТАРС

Рятувальники, що працюють в акваторії Чорного моря, де зазнав аварії літак Ту-154, виявили третій бортовий самописець, який виявився зруйнованим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Джерело видання розповіло, що від третього чорного ящика виявлена ​​плівка, що свідчить про його руйнування. За його даними, стан двох бортових самописців, які були виявлені раніше, задовільний, зараз над їх розшифровкою працюють в Москві.
Читайте також: У Держдумі РФ відреагували на карикатуру щодо аварії Ту-154
Крім того, як пише Life.ru, рятувальники під час обстеження дна акваторії Чорного моря виявили хвіст літака Ту-154. Повідомляється, що загалом водолази МНС РФ здійснили понад 140 занурень, виявили і підняли тисячі фрагментів лайнера, а також документи та особисті речі жертв катастрофи.
"Психологи у взаємодії з колегами з Міністерства оборони продовжують роботу з надання допомоги не тільки родичам загиблих, але і їх друзям, колегам, товаришам по службі і навіть тим, хто не був знайомий ні з ким з пасажирів", - розповіли в прес-службі МНС Росії.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше водолази виявили в Чорному морі другий бортовий самописець літака Ту-154, який зазнав аварії 25 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?