Катастрофічна ситуація: в ДПС повідомили невтішні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Катастрофічна ситуація: в ДПС повідомили невтішні новини

Катастрофічна ситуація: в ДПС повідомили невтішні новини
Джерело:  BBC

Новий очільник Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко заявив, що ситуація з грошовим забезпеченням відомства надскладна, недофінансування сягає мільярда гривень, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "BBC News Україна".

"Якщо відверто говорити, вона катастрофічна", – охарактеризував ситуацію з фінансуванням відомства в інтерв'ю Дейнеко, який очолює Прикордонну службу з 13 червня.На даний момент борги щодо невиплати підлеглим грошової допомоги на оздоровлення, які накопичилися, становлять 291,4 млн гривень. Тобто прикордонники з березня місяця не отримують цю допомогу", – зізнався чиновник.

Він також наголосив, що цю допомогу не отримають ні в адміністрації, ні в регіональному управлінні чи управлінні прикордонного загону.

"А от відділ прикордонної служби, який несе службу безпосередньо з охорони державного кордону, – однозначно. Бо забрати в цих людей в мене не підніметься рука. Недофінансування прикордонної служби становить 938 млн гривень. Зараз ми намагаємося взяти фінансування з четвертого кварталу і посунути наперед, аби можна було б хоч якось людям повернути борги", – сказав Дейнеко.

Як повідомляв ONLINE.UА, останні 3 роки найрейтинговіші політичні партії мають можливість отримувати державне фінансування.  Сума залежить від кількості виборців, які за них голосують. Уже вдалося підрахувати, на які суми можуть розраховувати нинішні парламентські лідери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?