Кавказькі спортсмени влаштували страшне побоїще у Львові: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кавказькі спортсмени влаштували страшне побоїще у Львові: опубліковано відео

Кавказькі спортсмени влаштували страшне побоїще у Львові: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Моторошний інцидент стався на чемпіонаті Європи з кунг-фу, що проходив у Львові.
Як повідомляє ONLINE.UA, бій між азербайджанським і вірменським спортсменом закінчився побоїщем.
Відео інциденту опубліковано в YouTube.


Вірменський портал Aysor уточнює, що інцидент стався під час півфінальної сутички, в якій уродженець Нагірного Карабаху, вірменський спортсмен Давид Петросян впевнено перемагав суперника з Азербайджану.
Один з секундантів азербайджанської збірної спробував вдарити Петросяна, потім і азербайджанський боєць завдав удар в спину вірменина.
Після цього в ринг увірвалися інші спортсмени і почалося побоїще. В ході бійки деякі учасники застосовували палиці і стільці.

ДИВІТЬСЯУ Москві на кладовищі розгорілася масова бійка, є загиблі: з'явилося відео
Ось як розповідає про ситуацію голова Федерації Вірменії по кунг-фу Саргис Арутюнян: "Тренери і спортсмени азербайджанської збірної - більше 30 чоловік, з кийками накинулися на членів нашої збірної - 11 осіб, семеро з яких неповнолітні. У цій ситуації наш 12-річний спортсмен так відчайдушно боровся з переважаючими його за віком в 3-4 рази азербайджанцями, ніби вони були йому ровесниками. Азербайджанці, які вдарилися в істерику, вдарили навіть голову Федерації Європи з кунг-фу Миколу Матулевського, який своїм тілом намагався відгородити від азербайджанців 12-річного спортсмена з Карабаху" .
Конфлікт вдалося локалізувати лише після втручання в ситуацію співробітників поліції.
Відзначимо, що збірна Азербайджану була дискваліфікована за неспортивну поведінку.
Нагадаємо, що в Росії чемпіонат з вільної боротьби закінчився масовою бійкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?