«Казахська Ванга» зазирнула в майбутнє ДНР і ЛНР: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

«Казахська Ванга» зазирнула в майбутнє ДНР і ЛНР: опубліковано відео

«Казахська Ванга» зазирнула в майбутнє ДНР і ЛНР: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Жінка, яка називає себе «казахською Вангою», вирішила провести сеанс ясновидіння для бойовиків ДНР і ЛНР і розповіла про те, що їй привиділося в майбутньому «Новоросії».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з youtube.
«Вивантажують щось з машин, якісь мішки. Начебто продукти. З боку ВСУ ще стріляють, але я дивлюся, що ось припиняють потихеньку, стріляє тільки одна гармата. Тобто, виходить, що Мінські переговори продовжаться, але пострілювати будуть», - сказала вона.
Також «ясновидиця» заявила, що «бачить» і стрілянину «з боку Донбасу».
«Я б хотіла попередити, диверсанти будуть. Будьте обережні в «Новоросії», - додала жінка.
Крім того, «ванга» напророкувала замах на «якусь високопоставлену людину»: «Сідає в машину, на нього летить вогонь, вибухає, розбиває скло. Горить все».
Цікаво, що провидиця захотіла побачити, що хорошого чекає «Новоросію», і їй привиділися «діти в пісочниці біля якогось дитячого підприємства».
«Плавець пливе в басейні, якось по-спортивному пливе. Я думаю, в «Новоросії» є хлопець або дівчина, які в майбутньому будуть чемпіонами з плавання. Так, ось, піднімають приз», - додала вона.
Варто відзначити, що коментатори цього відео виявилися не надто високої думки про здібності «Ванги» і відверто знущаються з жінки і її сеансу «ясновидіння».


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Донецьку відбулася акція на підтримку «російських традицій» тверезості, в якій взяли участь близько 20 осіб.
У той же день п'яні бойовики ДНР влаштували стрілянину на вулицях міста, і заспокоювати дебоширів прибув цілий КамАЗ поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?