"Казковий краб": як російські соцмережі знущаються над Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

"Казковий краб": як російські соцмережі знущаються над Путіним

"Казковий краб": як російські соцмережі знущаються над Путіним
Джерело:  online.ua

В російських соцмережах запустили цікавий та кумедний флешмоб після того, як російський суд оштрафував жителя Новгородської області РФ Юрія Картижева за законом про неповагу до влади, передає ONLINE.UA з посиланням на видання "Meduza".

Як повідомлялося раніше, чоловіка оштрафували на 30 тисяч рублів за новим законом за два пости у "ВКонтакте" зі словами "Путін – казковий дол...". За словами блогера, його сторінку зламали і відредагували пости.

Наразі в соцмережах чимало користувачів пишуть пости, в яких повторюють фразу зі згадуванням президента Росії: "Путін – казковий *******".

 Люди активно намагаються вивести відповідний хештег у тренди, щоб підтримати оштрафованого чоловіка.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 квітня Держдума Росії прийняла в третьому, остаточному читанні законопроект про так званий "суверенний інтернет".  Головним завданням цієї ініціативи називали забезпечення надійної роботи російського сегмента інтернету в випадках збоїв або цілеспрямованого масштабного зовнішнього впливу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?