Керівник ОП натякнув на готовність стати мером замість Кличка
Категорія
Політика
Дата публікації

Керівник ОП натякнув на готовність стати мером замість Кличка

Керівник ОП натякнув на готовність стати мером замість Кличка
Джерело:  BBC

Керівник Офісу президента Андрій Богдан натякнув, що готовий очолити київську владу після звільнення Віталія Кличка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Україна.

За його словами, у питанні керування столицею найменша з проблем - це кандидати, яких досить багато. Навіть він може стати мером.

"Я вважаю, що для мене це спуститися на декілька сходинок вниз. З іншого боку, я свою функцію вже майже виконав - як перша ступінь ракети, яка виводить її на орбіту, - я вже її майже вивів. І мені треба зайнятись чимось серйозним", - підкреслив Богдан.

На питання "чим саме?" він пожартував, що зайнятися можна виборами мера. Посадовець пояснив, що шуткує, проте "чому б і ні".

Очільник ОП також пояснив, що наразі команда президента спостерігає за Кличком та не поспішає його звільняти з посади голови КМДА.

Як повідомляв ONLINE.UA, Богдан пояснив п ричини, з яких Офіс президента відмовився від переїзду. Перш за все - це фінансове питання, бо ці заходи не будуть здійснені за кошт державного бюджету. Іншими проблемами є безпека та зв'язок, до яких також необхідно ставитися серйозно, не дивлячись на відкритість нової влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?