Кернес на вихідних літав до Москви: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Кернес на вихідних літав до Москви: опубліковано фото

Кернес на вихідних літав до Москви: опубліковано фото
Джерело:  Укрінформ

Мер Харкова  Геннадій Кернес  на вихідних літав до Москви в особистих справах.


Про це заявив директор департаменту інформації та комунікацій Харківської міськради Юрій Сидоренко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.


У міськраді прокоментували поїздку міського голови з огляду інформаціх, що поширилася в ЗМІ, про те, що Кернес літав до Москви для зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.


"Кернес в Харкові, на своєму робочому місці. Він повернувся з Москви, куди літав в свій вихідний день, це його особиста справа і його право", - сказав Юрій Сидоренко.


Також мер Харкова оприлюднив фотографію, на якій він зображений разом з сином Родіоном і президентом Федерації спортивної боротьби Росії Михайлом Маміашвілі.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, в лютому  застрелили друга, соратника і партнера Геннадія Кернеса Юрія Дементьєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?