Керрі в Радбезі ООН яскраво пройшовся по Лаврову: соцмережі в захваті
Категорія
Світ
Дата публікації

Керрі в Радбезі ООН яскраво пройшовся по Лаврову: соцмережі в захваті

Керрі в Радбезі ООН яскраво пройшовся по Лаврову: соцмережі в захваті
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Джон Керрі після виступу глави МЗС Росії  Сергія Лаврова  на засіданні ООН у Нью-Йорку щодо ситуації в Сирії сказав, що вони знаходяться в різних всесвітах, що насмішило користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


"Я слухав свого колегу з Росії, і у мене склалося враження, що ми знаходимося в паралельних всесвітах", - підкреслив Керрі.


Також він засумнівався у версії Міністерства оборони Росії про загоряння гумконвоя ООН в Алеппо і підкреслив, що тільки російські та сирійські літаки піднімалися в день події.


"Вантажівки, продовольство, медикаменти спонтанно загорілися. Хоч хто-небудь тут вірить в це?, - запитав Держсекретар США. - Багато що говорить про те, що це міг бути ракетний або артилерійський обстріл, спочатку так і повідомлялося, потім почали згадувати вертольоти, потім літаки".


У мережі посміялися над словами Керрі. Так, деякі користувачі заявили, що чергова провокація Росії не вдалася, а інші натякнули про необхідність кримінального переслідування чиновників, які живуть в таких "паралельних всесвітах".


FreeQba: "Весь паралельний всесвіт Лаврова легко поміститься в тюремній камері Гааги".



Нагадаємо,  в результаті нападу на гумконвой ООН в Сирії загинули не менше 12 осіб.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі  з'явилися докази причетності Росії до атаки на гумконвой, що віз допомогу від ООН в Алеппо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?