Кеті Перрі та Орландо Блум нарешті одружилися
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кеті Перрі та Орландо Блум нарешті одружилися

Кеті Перрі та Орландо Блум нарешті одружилися
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська співачка Кеті Перрі та голлівдський актор Орландо Блум довго відкладали ідею одруження. Спочатку їхнім планам на заваді стала пандемія коронавірусу та тотальний локдаун, а потім народження первістка. Проте нещодавні світлини Кеті, які злили в мережу журналісти, спровокували плітки, що закохані все таки одружились. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  The Page Six.

Весілля Орландо і Кеті повинне було відбутись ще в 2020 році, у Японії, і всі прихильники пари чекали його з великим нетерпінням. Однак пандемія внесла свої корективи у плани закоханих.

"Наразі відомо, що зірки відпочивають на Гаваях, і саме там папараці "вловили" Кеті із мінімалістичною золотою обручкою на безіменному пальці. Ймовірно, весільна церемонія пари відбулась таємно, лише у колі найближчих друзів та родичів", - йдеться в повідомленні.

Кеті Перрі з обручкою на пальці / The Page Six

Варто нагадати, що Кеті Перрі та Орландо Блум познайомилися ще 5 років тому й згодом на деякий час розійшлися. Проте зірки швидко зрозуміли, що не можуть жити одне без одного й відновили стосунки. У 2018 році голлівдський актор запропонував  своїй коханій руку та серце й вони заручились. Зіркова пара доволі довго не могла влаштувати весілля й постійно переносила дату церемонії. Спочатку закохані не хотіли піддавати небезпеці своїх близьких у період розпалу коронавірусної інфекції, а потім Кеті та Орландо дізналися, що стануть батьками. Так на світ з'явилась їхня донька – Дейзі Дав Блум.

Як уже згадувалося раніше, для Перрі, і Блума цей шлюб не був першим. 11 років тому співачка вийшла заміж за музиканта Рассела Бренда, але у 2012 році розлучилась із ним. Натомість Орландо Блум був одружений на відомій моделі – Міранді Кер, з якою має 10-річного сина.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в родині відомого американського співака і актора Джастіна Тімберлейка відбулася несподівана подія — його дружина,  Джессіка Біл, народила сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?