Кейт Хадсон відкрила секрет своєї стрункості
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кейт Хадсон відкрила секрет своєї стрункості

Кейт Хадсон відкрила секрет своєї стрункості
Джерело:  попкорнnews

На останній церемонії "Золотого глобуса" Кейт Хадсон вже вкотре потрясла папараці своєю фігурою. Тоді ж в інтерв'ю 36-річна актриса і відкрила секрет своєї ідеальної фігури, передає  попкорнnews.

«Я дотримуюся деяких правил у харчуванні, - пояснила Хадсон в інтерв'ю. - Не вживаю м'ясні та молочні продукти, а також клітковину. Намагаюся обмежувати прийом цукру, хоча іноді все ж даю собі в цьому послаблення. Я не голодую, але намагаюся контролювати те, що їм».


Актриса додала, що починає особливо активно займатися собою перед сезоном червоних килимових доріжок: «Багато часу я приділяю фізичним вправам, причому тренувальний комплекс безпосередньо залежить від того, який наряд я планую надіти. Якщо плаття з відкритими руками, то більшу увагу я приділяю тренуванні рук. Коли мене чекає коротке вбрання, то тренування спрямовані на прокачування м'язів ніг. Для заспокоєння нервової системи відмінно допомагає медитація і йога. Солярії я не люблю, так як він завдає шкоди моїй шкірі. Для додання необхідного відтінку чудово підходить спрей».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?