Кейт Міддлтон обійшла Меган Маркл в рейтингу найстильніших британців
Категорія
Світ
Дата публікації

Кейт Міддлтон обійшла Меган Маркл в рейтингу найстильніших британців

Кейт Міддлтон обійшла Меган Маркл в рейтингу найстильніших британців
Джерело:  BBC

Популярний журнал Tatler склав рейтинг найстильніших британців 2018 року. Очолила список королева Великої Британії Єлизавета II - їй віддали перше місце за вибор яскравих нарядів з квітковими принтами, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Королева Великої Британії Єлизавета II (фото - instagram.com/theroyalfamily)

Друге почесне місце в списку найстильніших британців займає Кейт Міддлтон. Герцогиню Кембріджську визнали найкращою у виборі першокласних, дизайнерських речей.

 Кейт Міддлтон (фото - instagram.com/katemidleton1)

Герцогиня Сассекська, Меган Маркл зайняла в рейтингу лише сьоме місце. Автори рейтингу пояснили, що включили її в список найстильніших британців за те, що вона при кожному виході в світ демонструє сучасний королівський стиль.

 Меган Маркл (фото - instagram.com/arabeautyqueen)

У рейтинг стильних британців також потрапив 5-річний принц Джордж за свій класичний стиль одягу в дусі Крістофера Робіна з казки "Вінні-Пух і всі, всі, всі". Відзначається, що син Кейт Міддлтон і принца Вільяма з'являється на публіці виключно в шортах, дотримуючись правил етикету для хлопчиків з королівської сім'ї молодше семи років. Сам принц Вільям і його брат Гаррі в рейтинг найстильніших британців не потрапили.

Принц Джордж (фото - instagram.com/theroyalfamily)

Слід зазначити, що крім членів королівської сім'ї, в список стильних британців 2018 року включили правозахисницю Амаль Клуні, дружину кіноактора Джоджа Клуні, британську актрису Лілі Джеймс, дизайнера Ріккардо Тиші, актора Деніела Калуя, співачку Дуа Липу та інших.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі розкритикував наряди Меган Маркл, нагадавши, що вона більше не голлівудська зірка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?