Кидалово від окупантів: в мережі посміялися над "радістю" для кримчан
Категорія
Події
Дата публікації

Кидалово від окупантів: в мережі посміялися над "радістю" для кримчан

Кидалово від окупантів: в мережі посміялися над "радістю" для кримчан
Джерело:  ТАРС

Жителі анексованого Криму, призвані в рамках весняного призову в 2017 році, будуть проходити службу у всіх регіонах РФ.
Про це в ході селекторної наради в Міністерстві оборони Росії заявив глава відомства Сергій Шойгу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Читайте також: Грошей немає, тримайте видовища: мережу насмішили "розваги" від Росії для кримчан
"Завтра стартує чергова призовна кампанія, яка триватиме до 15 липня. Відповідно до указу президента Росії, планується призвати 142 тис чоловік. Серед них - громадяни Республіки Крим і Севастополя, які з весни цього року будуть проходити військову службу у всіх куточках нашої країни", - заявив Шойгу.
"Керівникам усіх рівнів потрібно ретельно вивчити особисті справи призовників та організувати професійний психологічний відбір, - продовжив він. - Звертаю увагу на необхідність забезпечити укомплектованість з'єднань і військових частин, створити умови для якнайшвидшої адаптації новобранців до армійських умов".
Також міністр оборони РФ наголосив на важливості відповідального підбору адміністрації та осіб, які направляються з призовниками: "В ході призовної кампанії потрібно вжити всіх заходів, щоб виключити будь-які правопорушення і випадки захворювання військовослужбовців".
Відзначимо, що в проекті Міністерства інформаційної політики України Інформаційні війська України таке рішення влади окупанта назвали "кидаловом" для кримчан.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що більшість українських військових, які перейшли на службу до окупованого Росією Криму, будуть примусово звільняти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?