Кілька бійців ЗСУ ліквідували елітний спецназ РФ у Харкові
Категорія
Україна
Дата публікації

Кілька бійців ЗСУ ліквідували елітний спецназ РФ у Харкові

Кілька бійців ЗСУ ліквідували елітний спецназ РФ у Харкові
Джерело:  online.ua

18 березня стало відомо, що декільком українським бійця Збройних сил України вдалося провести успішну операцію по знищенню ворожої групи, що складалася, у тому числі, з працівників Головного розвідуправління РФ.   

Джерело: військовий ЗСУ у коментарі "УП", очевидці

ЗСУ продовжують успішно знищувати армію ворога

За словами одного із представників ЗСУ операція відбулася близько тижня тому. Український воїн розповідає журналістам, що російські окупанти у кількості двох десятків осіб, серед яких були спецпризначенці ГРУ РФ, засіли в одній зі шкіл Харкова в районі Салтовки.

Задля знищення противника була спланована спеціальна операція, яка в результаті пройшла повністю успішно. Вдалося ліквідувати щонайменше 15 росіян-окупантів, про що свідчать фотографії, які були передані журналістам очевидцями, - йдеться в повідомленні.

Як стверджує представник ЗСУ, він безпосередньо брав участь у ліквідації ворожої групи - воїн звертає увагу на те, що втрат з української сторони немає, проте є один поранений боєць – він перебуває у лікарні, його життю і здоров’ю вже нічого не загрожує.

Не можна також не згадати й про те, що 18 березня Володимир Зеленський офіційно повідомив, що з початку нападу Росії на Україну збройні сили змогли звільнити понад 30 населених пунктів у Київській області, які були тимчасово окуповані противником.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?