Кілька причин, за якими Україна скоро поверне Донбас: Тука пояснив свій гучний прогноз
Категорія
Події
Дата публікації

Кілька причин, за якими Україна скоро поверне Донбас: Тука пояснив свій гучний прогноз

Кілька причин, за якими Україна скоро поверне Донбас: Тука пояснив свій гучний прогноз
Джерело:  online.ua

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука, який раніше заявив, що Україна може повернути контроль над окупованими територіями вже до кінця 2017 року, аргументував свій прогноз.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника міністра.


Тука підкреслив, що будує свої прогнози щодо повернення Донбасу "на об'єктивних даних з відкритих джерел і на розумінні того, що сучасна війна - дуже дороге задоволення. Без економічного забезпечення будь-яка війна дуже скоро завершується поразкою".


Читайте також: Тука в одному фото показав всю безглуздість "руського миру" в Україні


"Я не поділяю сарказм, який іноді звучить: ось, знову будемо чекати, поки нам хтось допоможе, знову чекати, поки почнуть працювати санкції... Так, шановні - будемо чекати! Ми зіткнулися в протистоянні з однією з найпотужніших армій світу! Ми гідно витримали натиск і утримали ворога!", - зазначив політик.


"Але так, у нас ще не вистачає сили повернути території чисто військовим шляхом. Тому, ми збільшуємо потужність нашої армії, ми впроваджуємо (хоча і дуже повільно) реформи в МВС, в економіці, в держуправлінні. Хоча і криво, але ввели декларації, які можуть стати суттєвою зброєю в боротьбі з корупцією. Прийшов час "Іншої хвилі" е-декларування, коли люди на власні очі побачать стан не тільки далеких і невідомих київських чиновників, а й традицій своїх рідних і близьких місцевих князьків...", - продовжив він.


"Я розумію: хочеться всього і вчора! Але, треба бути реалістами. "Всіх чиновників звільнити геть"! Суперова ідея! А де взяти нових? "У Країні повно талановитих людей"! Згоден. Тільки вони не стоять у черзі на заняття вакансій в держслужбі...", - резюмував Тука.



Як повідомляв ONLINE.UA,  політичний експерт Євген Магда вважає, що конфлікт на Донбасі навряд чи буде врегульовано в 2017 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?