Кілька туристів місяць самоізолювалися у печері в Індії - серед них є українець
Категорія
Світ
Дата публікації

Кілька туристів місяць самоізолювалися у печері в Індії - серед них є українець

Кілька туристів місяць самоізолювалися у печері в Індії - серед них є українець
Джерело:  online.ua

Туристи з України, США, Франції, Туреччини й Непалу — групою з шести осіб — провели місяць у печері в Індії для самоізоляції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За даними телеканалу, 4 чоловіки та 2 жінки жили у готелі містечка Рішікеш на півночі Індії. Згодом у них закінчилися гроші, тож іноземці вирушили до місцевої печери. Не уточнюється, скільки саме українців у групі — один чи двоє.

"Вони проживали в печері з 24 березня. Поліція знайшла їх у неділю (19 квітня – ONLINE.UA) та вивезла звідти. Ми попросили їх ще 2 тижні самоізолюватись, але група видавалася здоровою", – цитує телеканал представника поліції штату Утаранчала Мукеша Чанда.

Поліцейські зазначили, що туристи зберегли трохи грошей та витратили їх на їжу й речі першої необхідності.

Цікаво, що з 20 березня в'їзд до популярного штату Утаранчал закрили для усіх туристів — навіть внутрішніх — через поширення коронавірусу. Станом на 21 квітня в Індії підтвердили понад 18 тисяч випадків COVID-19 та 592 смерті.

Як повідомляв ONLINE.UA, в іспанському уряді почали процедуру повернення грошей за тести на коронавірус, які виявилися неефективними. Поставник цієї партії — китайська компанія. Утім, офіційний Мадрид не розкриває суми цієї угоди на постачання медзасобів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?