Кількість потерпілих внаслідок удару РФ по Слов’янську продовжує зростати
Категорія
Україна
Дата публікації

Кількість потерпілих внаслідок удару РФ по Слов’янську продовжує зростати

Кількість потерпілих внаслідок удару РФ по Слов’янську продовжує зростати
Джерело:  online.ua

У результаті російських ударів 27 березня по Слов’янську Донецької області загинули дві людини, 32 – поранено. Наразі триває рятувальна операція.

Джерело: Національна поліція України

Дві ракети РФ поцілили по центру Слов’янська

У понеділок, 27 березня, російські війська атакували Донеччину чотирма ракетами С-300.

Станом на 15:00 відомо про 34 постраждалих, з них - двоє загинули.

П’ятеро поранених зараз перебувають у вкрай важкому стані.

Руйнувань зазнали адміністративні та офісні будівлі, 5 багатоповерхових і 7 приватних будинків, 10 автомобілів, - йдеться у повідомленні.

Ще дві ракети окупанти випустили по Дружківці. Повністю зруйновано дитячий будинок, пошкоджено об’єкти соціальної інфраструктури. Інформації про постраждалих не надходило.

Ситуація на Донеччині станом на ранок 27 березня

На Донецькому напрямку напередодні вранці росіяни завдали ракетного удару по Авдіївці — пошкоджені готель та будівля суду. Впродовж дня 6 разів були обстріляні околиці Курахового, гучно було в Очеретинській громаді — без жертв.

На Горлівському напрямку зафіксовано обстріли Часовоярської громади та сіл Соледарської громади: Васюківки, Роздолівки, Оріхово-Василівки та Міньківки. Інформація про постраждалих не надходила.

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді зруйновано 3 та пошкоджено 6 будинків у Званівці, ще 4 будинки пошкоджено у Переїзному. Також декілька приватних будинків пошкоджено у Сіверську.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?